Denné menu

Pondelok 18.02.2019

Polievka

0,33 l              Slepačí vývar s rezancami 1,3,9

0,33 l              Zelerová krémová 7

 

MENU 1    150/180 g     Kuracie prsia v syrovom cestíčku s varenými zemiakmi 1,3,7

MENU 2    120/210 g     Dubákové rizoto s grilovanou bravčovou panenkou 7

MENU 3    120/210 g     Šalátový tanier (kapusta, mrkva, uhorka, zeler) s bylinkovým dressingom a

  1. kuracími rezancami 7,9
  2. grilovanými šampiňónmi 7,9
  3. čerstvou mozzarellou 7,9

MENU 4    180/180 g     XXL bravčový rezeň s hranolkami 1, 3,7

MENU 5 150/180 g  Grilovaný losos na holandskej omáčke s varenými zemiakmi 3,4,7  


Utorok  19.02.2019

Polievka

0,33 l              Slepačí vývar s rezancami 1,3,9

0,33 l              Šošovicová na kyslo 7

 

MENU 1    150/180 g     Wellington z bravčovej panenky s gratinovanými zemiakmi 1,3,7

MENU 2    150/180 g     Kuracie na sweet chilli omáčke s kuskusom 1

MENU 3    120/210 g     Šalátový tanier (kapusta, mrkva, uhorka, zeler) s bylinkovým dressingom a

  1. kuracími rezancami 7,9
  2. grilovanými šampiňónmi 7,9
  3. čerstvou mozzarellou 7,9

MENU 4    180/180 g     XXL bravčový rezeň s hranolkami 1, 3,7

MENU 5 150/180 g  Grilovaný losos na holandskej omáčke s varenými zemiakmi 3,4,7 


Streda 20.02.2019

Polievka

0,33 l              Slepačí vývar s rezancami 1,3,9

0,33 l              Kapustová

 

MENU 1    150/180 g     Pečené kuracie stehno s ryžou a kompótom

MENU 2    330 g              Lasagne Bolognese 1,3,7

MENU 3    120/210 g     Šalátový tanier (kapusta, mrkva, uhorka, zeler) s bylinkovým dressingom a

  1. kuracími rezancami 7,9
  2. grilovanými šampiňónmi 7,9
  3. čerstvou mozzarellou 7,9

MENU 4    180/180 g     XXL bravčový rezeň s hranolkami 1, 3,7

MENU 5 150/180 g  Grilovaný losos na holandskej omáčke s varenými zemiakmi 3,4,7  


Štvrtok 21.02.2019

Polievka

0,33 l              Slepačí vývar s rezancami 1,3,9

0,33 l              Brokolicová krémová s krutónmi 1,3,7

 

MENU 1    150/180 g     Bravčové pliecko na znojemský spôsob so zemiakovou kašou 7

MENU 2    330 g              Vyprážaný syr s opekanými zemiakmi a tatárskou omáčkou 1,3,7,10

MENU 3    120/210 g     Šalátový tanier (kapusta, mrkva, uhorka, zeler) s bylinkovým dressingom a

  1. kuracími rezancami 7,9
  2. grilovanými šampiňónmi 7,9
  3. čerstvou mozzarellou 7,9

MENU 4    180/180 g     XXL bravčový rezeň s hranolkami 1, 3,7

MENU 5 150/180 g  Grilovaný losos na holandskej omáčke s varenými zemiakmi 3,4,7 


Piatok 22.02.2019

Polievka

0,33 l              Slepačí vývar s rezancami 1,3,9

0,33 l              Minestrone 1,3,7

 

MENU 1    150/180 g     Segedínsky guľáš s knedľou 1,3,7

MENU 2    330 g              Lievance s horúcim lesným ovocím 1,3,7

MENU 3    120/210 g     Šalátový tanier (kapusta, mrkva, uhorka, zeler) s bylinkovým dressingom a

  1. kuracími rezancami 7,9
  2. grilovanými šampiňónmi 7,9
  3. čerstvou mozzarellou 7,9

MENU 4    180/180 g     XXL bravčový rezeň s hranolkami 1, 3,7

MENU 5 150/180 g  Grilovaný losos na holandskej omáčke s varenými zemiakmi 3,4,7  

Cena denného menu 1-4 je 4,70 €.

Cena denného menu 5 je 7,90 €.

Denné menu sa podáva od 11:00 do 14:00 hod.

Rozvoz denného menu si môžete nahlásiť na 11:00 alebo 13:30 na telefónnom čísle 038/749 58 92.

Pri rozvoze v Partizánskom sa neúčtujú ďalšie poplatky za dopravu.