Denné menu

Denné menu od 15.04. do 18.04.2019

Pondelok

Polievka

0,33 l              Slepačí vývar s rezancami 1,3,9

0,33 l              Hrachová s párkom 1

 

MENU 1    150/180 g     Kurací steak na anglickej zelenine s ryžou 7

MENU 2    330 g              Kapustové strapačky s údeným mäsom 1,3,7

MENU 3    120/210 g     Šalátový tanier (kapusta, mrkva, uhorka, zeler) s bylinkovým dressingom a

  1. kuracími rezancami 7,9
  2. čerstvou mozzarellou 7,9

FIT Šalát    330 g               Miešaný šalát z čerstvej zeleniny so sušenou rajčinou a parmezánom 7

MENU 4    180/180 g     XXL bravčový rezeň s hranolkami 1,3,7

MENU 5    150/180 g     Grilovaný sumček africký na masle s mandľami a s varenými zemiakmi 4,7,8


Utorok

Polievka

0,33 l              Slepačí vývar s rezancami 1,3,9

0,33 l              Mrkvová krémová 7

 

MENU 1    330 g              Penne all´Arrabbiata 1,3,7

MENU 2    150/180 g     Bravčová panenka na pfeffer omáčke s varenými zemiakmi 7

MENU 3    120/210 g     Šalátový tanier (kapusta, mrkva, uhorka, zeler) s bylinkovým dressingom a

  1. kuracími rezancami 7,9
  2. čerstvou mozzarellou 7,9

FIT Šalát    330 g               Miešaný šalát z čerstvej zeleniny so sušenou rajčinou a parmezánom 7

MENU 4    180/180 g     XXL bravčový rezeň s hranolkami 1,3,7

MENU 5    150/180 g     Grilovaný sumček africký na masle s mandľami a s varenými zemiakmi 4,7,8


 Streda

Polievka

0,33 l              Slepačí vývar s rezancami 1,3,9

0,33 l              Rajčinová so syrom 7

 

MENU 1    150/180 g     Pečené kačacie stehno na červenej kapuste s knedľou 1,3,7

MENU 2    150/180 g     Kuracie kari s jasmínovou ryžou 7

MENU 3    120/210 g     Šalátový tanier (kapusta, mrkva, uhorka, zeler) s bylinkovým dressingom a

  1. kuracími rezancami 7,9
  2. čerstvou mozzarellou 7,9

FIT Šalát    330 g               Miešaný šalát z čerstvej zeleniny so sušenou rajčinou a parmezánom 7

MENU 4    180/180 g     XXL bravčový rezeň s hranolkami 1,3,7

MENU 5    150/180 g     Grilovaný sumček africký na masle s mandľami a s varenými zemiakmi 4,7,8


Štvrtok

Polievka

0,33 l              Slepačí vývar s rezancami 1,3,9

0,33 l              Brokolicová krémová s krutónmi 1,3,7

 

MENU 1    330 g              Vyprážaný syr s varenými zemiakmi a tatárskou omáčkou 1,3,7,10

MENU 2    150/180 g     Kuracie prsia plnené baby špenátom a nivou s ryžou  7

MENU 3    120/210 g     Šalátový tanier (kapusta, mrkva, uhorka, zeler) s bylinkovým dressingom a

  1. kuracími rezancami 7,9
  2. čerstvou mozzarellou 7,9

FIT Šalát    330 g               Miešaný šalát z čerstvej zeleniny so sušenou rajčinou a parmezánom 7

MENU 4    180/180 g     XXL bravčový rezeň s hranolkami 1,3,7

MENU 5    150/180 g     Grilovaný sumček africký na masle s mandľami a s varenými zemiakmi 4,7,8


Piatok

Denné menu nepodávame

Cena denného menu 1-4 je 4,70 €.

Cena denného menu 5 je 7,90 €.

Denné menu sa podáva od 11:00 do 14:00 hod.

Rozvoz denného menu si môžete nahlásiť na 11:00 alebo 13:30 na telefónnom čísle 038/749 58 92.

Pri rozvoze v Partizánskom sa neúčtujú ďalšie poplatky za dopravu.