Denné menu

Pondelok 17.12.2018

Polievka

0,33 l                Slepačí vývar s rezancami 1,3,9

0,33 l                Kapustová 1

 

MENU 1    150/180 g        Kurací  steak na nivovej omáčke s ryžou 7

MENU 2    330 g               Grilovaný encián s brusnicovou omáčkou a varenými zemiakmi 7

MENU 3    300 g                Šalátový tanier s balkánskym syrom a bylinkový dressing 7

MENU 4    180/180 g        XXL bravčový rezeň s hranolkami 1, 3,7

MENU 5 150/180 g    Hovädzie medailóniky s bylinkovým maslom, ryžou a hranolkami 1,7                                               


Utorok  18.12.2018

Polievka

0,33 l                Slepačí vývar s rezancami 1,3,9

0,33 l                Hubový krém 7

 

MENU 1    150/180 g        Pečená bravčová krkovička na červenej kapuste s knedľou 1,3,7

MENU 2    120/200 g        Smotanové penne s kuracím mäsom a parmezánom 1,3,7

MENU 3    300 g                Šalátový tanier s plodmi mora a bylinkový dressing 2,4,7

MENU 4    180/180 g        XXL bravčový rezeň s hranolkami 1,3,7

MENU 5 150/180 g    Hovädzie medailóniky s bylinkovým maslom, ryžou a hranolkami 1,7                                                 


Streda 19.12.2018

Polievka

0,33 l                Slepačí vývar s rezancami 1,3,9

0,33 l                Francúzska 1,3,7

 

MENU 1    150/180 g        Pečené kuracie štvrte s pečeňovou plnkou a ryžou 1,3,7

MENU 2    330 g                Vyprávaný syr s hranolkami a domácou tatárskou omáčkou 1,3,7,10

MENU 3    120/180 g        Šalátový tanier s grilovaným lososom a bylinkový dressing 4,7

MENU 4    180/180 g        XXL bravčový rezeň s hranolkami 1,3,7

MENU 5 150/180 g    Hovädzie medailóniky s bylinkovým maslom, ryžou a hranolkami 1,7                                               


Štvrtok 20.12.2018

Polievka

0,33 l                Slepačí vývar s rezancami 1,3,9

0,33 l                Rajčinová so syrom 7

 

MENU 1    150/180 g        Maďarský guľáš z hovädzieho stehna s knedľou 1,3,7

MENU 2    150/180 g       Vyprážané filé z aljašskej tresky so zemiakovou kašou 1,3,7

MENU 3    120/180 g        Šalátový tanier s rezancami z bravčovej panenky a bylinkový dressing 7

MENU 4    180/180 g        XXL bravčový rezeň s hranolkami 1,3,7

MENU 5 150/180 g    Hovädzie medailóniky s bylinkovým maslom, ryžou a hranolkami 1,7     


 Piatok 21.12.2018

Polievka

0,33 l                Slepačí vývar s rezancami 1,3,9

0,33 l                Fazuľová s klobásou 1,7

 

MENU 1    150/180 g        Bravčová panenka na hubovej omáčke s opekanými zemiakmi 7

MENU 2    330 g                Mäsové parené buchty a bielej kapuste 1,3,7

MENU 3    120/180 g        Šalátový tanier s kuracími rezancami a bylinkový dressing 7

MENU 4    180/180 g        XXL bravčový rezeň s hranolkami 1,3,7

MENU 5 150/180 g    Hovädzie medailóniky s bylinkovým maslom, ryžou a hranolkami 1,7                                                 

Ďakujeme, že ste nám zostali verní a prajeme Vám príjemné prežitie Vianočných sviatkov a veľa zdravia, šťastia a úspechov v novom roku!

Naša reštaurácia bude zatvorená od 22.12.2018 a tešíme sa na Vás opäť v pondelok 7.1.2019.

Cena denného menu 1-4 je 4,70 €.

Cena denného menu 5 je 7,90 €.

Denné menu sa podáva od 11:00 do 14:00 hod.

Rozvoz denného menu si môžete nahlásiť na 11:00 alebo 13:30 na telefónnom čísle 038/749 58 92.

Pri rozvoze v Partizánskom sa neúčtujú ďalšie poplatky za dopravu.