Denné menu

Denné menu od 17.06. 2019

Pondelok

Polievka

0,33 l              Slepačí vývar s rezancami 1,3,9

0,33 l              Šošovicová na kyslo 7

 

MENU 1    150/180 g     Kuracie prsia zapekané s rajčinou a syrom s ryžou 7

MENU 2    150/180 g     Mletý rezeň so syrom a so zemiakovou kašou 7

MENU 3    120/210 g     Šalátový tanier (kapusta, mrkva, uhorka, zeler) s bylinkovým dressingom a

  1. kuracími rezancami 7,9
  2. balkánskym syrom 7,9

FIT Šalát    330 g               Miešaný šalát z čerstvej zeleniny s marinovanými šampiňónmi

MENU 4    180/180 g     XXL bravčový rezeň s hranolkami 1,3,7

MENU 5    150/180 g     Grilovaný sumček africký na masle s mandľami a s varenými zemiakmi 4,7,8


Utorok

Polievka

0,33 l              Slepačí vývar s rezancami 1,3,9

0,33 l              Kulajda s vajíčkom 3,7

 

MENU 1    330 g              Šafranové rizoto s krevetami  2,7

MENU 2    150/180 g     Kuracie soté na sweet chilli omáčke s kuskusom 1

MENU 3    120/210 g     Šalátový tanier (kapusta, mrkva, uhorka, zeler) s bylinkovým dressingom a

  1. kuracími rezancami 7,9
  2. balkánskym syrom 7,9

FIT Šalát    330 g               Miešaný šalát z čerstvej zeleniny s marinovanými šampiňónmi

MENU 4    180/180 g     XXL bravčový rezeň s hranolkami 1,3,7

MENU 5    150/180 g     Grilovaný sumček africký na masle s mandľami a s varenými zemiakmi 4,7,8


Streda

Polievka

0,33 l              Slepačí vývar s rezancami 1,3,9

0,33 l              Cícerová so zemiakmi

 

MENU 1    150/180 g     Pečená bravčová krkovička na bielej kapuste s knedľou 1,3,7

MENU 2    330 g              Vyprážaný karfiol s varenými zemiakmi a tatárskou omáčkou 1,3,7,10

MENU 3    120/210 g     Šalátový tanier (kapusta, mrkva, uhorka, zeler) s bylinkovým dressingom a

  1. kuracími rezancami 7,9
  2. balkánskym syrom 7,9

FIT Šalát    330 g               Miešaný šalát z čerstvej zeleniny s marinovanými šampiňónmi

MENU 4    180/180 g     XXL bravčový rezeň s hranolkami 1,3,7

MENU 5    150/180 g     Grilovaný sumček africký na masle s mandľami a s varenými zemiakmi 4,7,8


  Štvrtok

Polievka

0,33 l              Slepačí vývar s rezancami 1,3,9

0,33 l              Zelerová krémova 7,9

 

MENU 1    150/180 g     Hovädzie líčka so štuchanými zemiakmi

MENU 2    330 g              Zeleninové lasagne 1,3,7

MENU 3    120/210 g     Šalátový tanier (kapusta, mrkva, uhorka, zeler) s bylinkovým dressingom a

  1. kuracími rezancami 7,9
  2. balkánskym syrom 7,9

FIT Šalát    330 g               Miešaný šalát z čerstvej zeleniny s marinovanými šampiňónmi

MENU 4    180/180 g     XXL bravčový rezeň s hranolkami 1,3,7

MENU 5    150/180 g     Grilovaný sumček africký na masle s mandľami a s varenými zemiakmi 4,7,8


Piatok

Polievka

0,33 l              Slepačí vývar s rezancami 1,3,9

0,33 l              Hŕstková s krúpkami 1

 

MENU 1    150/180 g     Košovská pochúťka s ryžou 10

MENU 2    330 g              Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom 1,3,7

MENU 3    120/210 g     Šalátový tanier (kapusta, mrkva, uhorka, zeler) s bylinkovým dressingom a

  1. kuracími rezancami 7,9
  2. balkánskym syrom 7,9

FIT Šalát    330 g               Miešaný šalát z čerstvej zeleniny s marinovanými šampiňónmi

MENU 4    180/180 g     XXL bravčový rezeň s hranolkami 1,3,7

MENU 5    150/180 g     Grilovaný sumček africký na masle s mandľami a s varenými zemiakmi 4,7,8

Cena denného menu 1-4 je 4,70 €.

Cena denného menu 5 je 7,90 €.

Denné menu sa podáva od 11:00 do 14:00 hod.

Rozvoz denného menu si môžete nahlásiť na 11:00 alebo 13:30 na telefónnom čísle 038/749 58 92.

Pri rozvoze v Partizánskom sa neúčtujú ďalšie poplatky za dopravu.