Denné menu
Pondelok 18.02.2019
Polievka
0,33 l Slepačí vývar s rezancami 1,3,9
0,33 l Zelerová krémová 7
MENU 1 150/180 g Kuracie prsia v syrovom cestíčku s varenými zemiakmi 1,3,7
MENU 2 120/210 g Dubákové rizoto s grilovanou bravčovou panenkou 7
MENU 3 120/210 g Šalátový tanier (kapusta, mrkva, uhorka, zeler) s bylinkovým dressingom a
- kuracími rezancami 7,9
- grilovanými šampiňónmi 7,9
- čerstvou mozzarellou 7,9
MENU 4 180/180 g XXL bravčový rezeň s hranolkami 1, 3,7
MENU 5 150/180 g Grilovaný losos na holandskej omáčke s varenými zemiakmi 3,4,7
Utorok 19.02.2019
Polievka
0,33 l Slepačí vývar s rezancami 1,3,9
0,33 l Šošovicová na kyslo 7
MENU 1 150/180 g Wellington z bravčovej panenky s gratinovanými zemiakmi 1,3,7
MENU 2 150/180 g Kuracie na sweet chilli omáčke s kuskusom 1
MENU 3 120/210 g Šalátový tanier (kapusta, mrkva, uhorka, zeler) s bylinkovým dressingom a
- kuracími rezancami 7,9
- grilovanými šampiňónmi 7,9
- čerstvou mozzarellou 7,9
MENU 4 180/180 g XXL bravčový rezeň s hranolkami 1, 3,7
MENU 5 150/180 g Grilovaný losos na holandskej omáčke s varenými zemiakmi 3,4,7
Streda 20.02.2019
Polievka
0,33 l Slepačí vývar s rezancami 1,3,9
0,33 l Kapustová
MENU 1 150/180 g Pečené kuracie stehno s ryžou a kompótom
MENU 2 330 g Lasagne Bolognese 1,3,7
MENU 3 120/210 g Šalátový tanier (kapusta, mrkva, uhorka, zeler) s bylinkovým dressingom a
- kuracími rezancami 7,9
- grilovanými šampiňónmi 7,9
- čerstvou mozzarellou 7,9
MENU 4 180/180 g XXL bravčový rezeň s hranolkami 1, 3,7
MENU 5 150/180 g Grilovaný losos na holandskej omáčke s varenými zemiakmi 3,4,7
Štvrtok 21.02.2019
Polievka
0,33 l Slepačí vývar s rezancami 1,3,9
0,33 l Brokolicová krémová s krutónmi 1,3,7
MENU 1 150/180 g Bravčové pliecko na znojemský spôsob so zemiakovou kašou 7
MENU 2 330 g Vyprážaný syr s opekanými zemiakmi a tatárskou omáčkou 1,3,7,10
MENU 3 120/210 g Šalátový tanier (kapusta, mrkva, uhorka, zeler) s bylinkovým dressingom a
- kuracími rezancami 7,9
- grilovanými šampiňónmi 7,9
- čerstvou mozzarellou 7,9
MENU 4 180/180 g XXL bravčový rezeň s hranolkami 1, 3,7
MENU 5 150/180 g Grilovaný losos na holandskej omáčke s varenými zemiakmi 3,4,7
Piatok 22.02.2019
Polievka
0,33 l Slepačí vývar s rezancami 1,3,9
0,33 l Minestrone 1,3,7
MENU 1 150/180 g Segedínsky guľáš s knedľou 1,3,7
MENU 2 330 g Lievance s horúcim lesným ovocím 1,3,7
MENU 3 120/210 g Šalátový tanier (kapusta, mrkva, uhorka, zeler) s bylinkovým dressingom a
- kuracími rezancami 7,9
- grilovanými šampiňónmi 7,9
- čerstvou mozzarellou 7,9
MENU 4 180/180 g XXL bravčový rezeň s hranolkami 1, 3,7
MENU 5 150/180 g Grilovaný losos na holandskej omáčke s varenými zemiakmi 3,4,7
Cena denného menu 1-4 je 4,70 €.
Cena denného menu 5 je 7,90 €.
Denné menu sa podáva od 11:00 do 14:00 hod.
Rozvoz denného menu si môžete nahlásiť na 11:00 alebo 13:30 na telefónnom čísle 038/749 58 92.
Pri rozvoze v Partizánskom sa neúčtujú ďalšie poplatky za dopravu.