Denné menu

Pondelok 15.10.2018

Polievka

0,33 l              Slepačí vývar s rezancami 1, 3, 9

0,33 l              Cibuľová so syrom a krutónmi 1,3,7

 

MENU 1    150/180 g        Pečená bravčová krkovička na bielej kapuste s opekanými zemiakmi

MENU 2    130/200 g        Smotanové penne s kuracím mäsom a parmezánom 1,3,7

MENU 3    270 g               Šalátový tanier s chrumkavou schwarzwaldskou šunkou a bylinkový dressing 7

MENU 4    180/180 g        XXL bravčový rezeň s hranolkami 1, 3, 7


Utorok  16.10.2018

Polievka

0,33 l              Slepačí vývar s rezancami 1, 3, 9

0,33 l              Držková

 

MENU 1    150/180 g        Kuracie kari na kokosovom mlieku s jasmínovou ryžou 7

MENU 2    330 g               Fazuľový prívarok s pečenou klobásou 1,7

MENU 3    270 g               Šalátový tanier s grilovanými šampiňónmi a bylinkový dressing 7

MENU 4    180/180 g        XXL bravčový rezeň s hranolkami 1, 3, 7


Streda 17.10.2018

Polievka

0,33 l              Slepačí vývar s rezancami 1, 3, 9

0,33 l              Hokkaido krémová 7

 

MENU 1    150/180 g        Chilli con carne s ryžou

MENU 2    150/180 g        Bravčové karé plnené sušenými slivkami na šípkovej omáčke s varenými zemiakmi 7

MENU 3    270 g               Šalátový tanier s grilovaným oštiepkom a bylinkový dressing 7

MENU 4    180/180 g        XXL bravčový rezeň s hranolkami 1, 3, 7


Štvrtok 18.10.2018

Polievka

0,33 l              Slepačí vývar s rezancami 1,3, 9

0,33 l              Paradajková s parmezánom 7

 

MENU 1    150/180 g        Bravčové kúsky na dubákovej omáčke s cestovinou 1,3,7

MENU 2    330 g               Vyprážaný syr s varenými zemiakmi a tatárskou omáčkou 1,3,7,10

MENU 3    120/150 g        Šalátový tanier s kuracími rezancami a bylinkový dressing 7

MENU 4    180/180 g        XXL bravčový rezeň s hranolkami 1, 3, 7


Piatok 19.10.2018

Polievka

0,33 l              Slepačí vývar s rezancami 1, 3, 9

0,33 l              Karfiolová s mrveničkou 1,3,7

 

MENU 1    150/180 g        Segedínsky guľáš s knedľou 1,3,7

MENU 2    330 g               Makové šúľance s maslom 1,3,7

MENU 3    120/150 g        Šalátový tanier s grilovaným lososom a bylinkový dressing 4,7

MENU 4    180/180 g        XXL bravčový rezeň s hranolkami 1, 3, 7

Cena denného menu je 4,70 €

Denné menu sa podáva od 11:00 do 14:00 hod.

Rozvoz denného menu si môžete nahlásiť na 11:00 alebo 13:30 na telefónnom čísle 038/749 58 92.

Pri rozvoze v Partizánskom sa neúčtujú ďalšie poplatky za dopravu.